Tennisbaan reserveren

KNLTB Clubapp

Heb jij nog niet de KNLTB Club app op jouw telefoon of tablet? Volg dan de onderstaande instructie.

 1. Download de Clubapp voor jouw mobiele telefoon via de App Store of Google Play Store.
 2. Selecteer onze club: 'L.T.V. de Grensmeppers'.
 3. Log vervolgens in met jouw bondsnummer of je clublidnummer. Ben je jouw bondsnummer vergeten? Dit kan je opvragen via
  [email protected].
 4. Ben je jouw wachtwoord vergeten of wil je een wachtwoord aanmaken? Klik dan onderaan in het inlogscherm op 'Nieuw wachtwoord aanmaken?'. Vul vervolgens jouw bondsnummer in. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met nieuwe inloggegevens op het e-mailadres dat aan jouw lidmaatschap is gekoppeld.

Online reserveren

 • Van maandag tot en zondag tussen 07:30 en 23:30 uur, tenzij er andere activiteiten zijn ingepland (competitie, trainingen, toernooien).
 • De speeltijd om te reserveren bedraagt 60 minuten (zowel voor singel als dubbel).
 • Het is mogelijk om maximaal 2 weken van tevoren te reserveren.

Introducé 

 • Wil je als lid met een introducé tennisen? Vul dan bij de reservering in de KNLTB Clubapp de namen en e-mailadressen van de introducees in. Het lid dat reserveert betaalt direct via iDEAL de introducé toeslag (€5,00 per reservering per introducé).
 • Het is uiteraard niet toegestaan om een niet-lid/ introducé op de naam van een lid te laten spelen. Het bestuur zal passende maatregelen nemen als dit voorkomt.

No show

 • Het kan voorkomen dat je toch niet gaat tennisen en al hebt gereserveerd. Je bent dan verplicht om jouw reservering uit de KNLTB Clubapp te verwijderen. Zo is de baan weer beschikbaar voor anderen om te reserveren.
 • Kom je niet opdagen en heb je reservering niet verwijderd? Bij de eerste keer ontvang je een waarschuwing. Komt het vaker voor? Dan zal het bestuur passende maatregelen nemen.
 • Zie je dat andere leden niet komen opdagen terwijl zij wel hebben gereserveerd? Het verzoek om dit dan te melden via [email protected]. Dan kan de commissie aan de betreffende leden een waarschuwing uitdelen. 

Annuleren reservering met introduce(es)

Het is tot 15 minuten voor aanvang van een reservering mogelijk om een reservering met één of meerdere introducees te annuleren via de KNLTB app. Binnen twee dagen wordt het betaalde bedrag automatisch teruggeboekt.