Trainingen

LTV de Grensmeppers verzorgt trainingen voor senior- en juniorleden. Deze trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers. Hieronder vindt u de nodige informatie.

Proeflessen

Ben je nog geen lid en wil je eens kijken of tennis een leuke sport voor je is? Neem dan gratis 2 proeflessen! Wanneer je besluit door te gaan, meld je dan aan als lid.

Kosten

De lestarieven zijn inclusief, btw, gebruik van tennisballen, tennisbaan en overige materialen en bedraagt voor seniorleden €125,- voor 10 lessen (groepe van 4 personen) en voor juniorleden €60,- voor 12 lessen (gemiddeld op basis van 6 – 8 personen). Van het aantal deelnemers per les kan afgeweken worden als de groepen niet in evenwicht zijn qua sterkte. Het lesgeld wordt geïnd via automatische incasso door LTV de Grensmeppers.

Lesduur

1 lesuur duurt 50 minuten.

Uitval training

Kan er door weersomstandigheden niet getraind worden schuift de training door naar de week erna. Mocht je twijfel hebben of een training al dan niet doorgaat dan kun je contact opnemen met de trainer. Bij eventuele verhindering/ziekte van de trainer, krijg je tijdig bericht. Trainingen die om deze reden uitvallen, worden altijd ingehaald in overleg met de betreffende groep.

Verhindering deelnemer

Bij verhindering dien je de trainer tijdig op de hoogte te brengen. Niet komen opdagen zonder bericht is storend voor zowel de trainer als kinderen. Gemiste trainingen kunnen in dit geval niet worden ingehaald.

Kleding

Iedereen is verplicht om te trainen in tenniskleding. Belangrijk is ook het juiste schoeisel. Vraag in de sportwinkel bewust naar tennisschoenen (ondergrond: kunstgras).

Inschrijving

Alleen leden van LTV de Grensmeppers kunnen inschrijven voor de trainingen (m.u.v. deelnemers proeflessen). Indeling van de lesgroepen vindt plaats door de hoofdtrainer in samenspraak met overige trainer en trainingszaken. Indeling zal geschieden op binnenkomst van inschrijving. Leden ontvangen in februari (voorjaarstraining) en augustus (najaarstraining) een e-mail met informatie om in te schrijven voor een training.

Verzekering

De tennistrainer en/of LTV de Grensmeppers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het oplopen van letsel tijdens de tennistraining. Deelnemen is geheel op eigen risico. Mocht u onverhoopt een aantal lessen niet kunnen volgen (bijv. door blessure) dan zal het lesgeld niet geretourneerd worden. Wel is het toegestaan om een vervanger van hetzelfde niveau in te zetten. Deze persoon dient wel lid te zijn van LTV de Grensmeppers.

Tot slot

Heeft u nog vragen m.b.t. de trainingen? Na afloop van de training is natuurlijk altijd gelegenheid iets kort met de trainer te bespreken.