Baanhuur

Piek- en daluren

Wij hanteren piek- en daluren voor het reserveren van padelbanen. Op deze manier proberen wij de baan op de drukke momenten zoveel mogelijk beschikbaar te stellen voor de leden. De speeltijd om te reserveren bedraagt maximaal 60 minuten zowel in de piek- als daluren.    

Piekuren

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.30 tot 22.30 uur.

Daluren

  • Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur, zaterdag en zondag.

Huren van een baan

  • Ben je geen lid van de vereniging en wil je gebruik maken van onze padelbanen? Dit kan alleen in de daluren. Je reserveert en betaalt direct via Meet & Play (https://meetandplay.nl/). Het huren van één baan per uur kost €30,00.
  • Nadat je hebt betaald ontvang je een toegangscode. Met deze code kan je de toegangspoort van het Sportpark openen rond het moment van jouw reservering. Deze code vervalt daarna weer automatisch.
  • Het is ook mogelijk om padelrackets en ballen te huren. Je kan via Meet & Play aangeven hoeveel rackets je wilt huren. Na je betaling ontvang je een code voor de kluis, waar de rackets in liggen.
  • Wil je met een grotere groep (bijvoorbeeld voor een personeelsfeestje, vriendengroep etc.) padellen? Neem dan contact op met ons via [email protected]. Let op: doe dit wel minimaal twee weken voor de gewenste speeldatum. 

Annuleren reservering

Wil je jouw reservering annuleren? Dit kan tot 15 minuten voor aanvang van de reservering via Meet & Play. Je ontvangt dan binnen 2 dagen het betaalde bedrag retour.

Vragen?

Neem dan contact op met [email protected]