Informatie nieuwe leden

Welkom bij de L.T.V. De Grensmeppers!

We vinden het fijn je als nieuw lid te begroeten en we hopen dat je veel tennis- en of padel plezier gaat beleven op ons park. Op deze pagina staat de informatie voor nieuwe leden zodat je snel wegwijs wordt op de vereniging en je je draai kan vinden.

Toegangsysteem

Het sportpark kan je betreden via jouw persoonlijke toegangscode. Deze code kan je vinden in de KNLTB app. Voor meer informatie over het verkrijgen van de code en de werking van het toegangssysteem verwijzen wij graag naar de volgende pagina:

Digitaal een baan reserveren

Je kan een tennis- of padelbaan reserveren via de KNLTB clubapp. De verlichting van de banen is gekoppeld aan de reservering.  Het kan voorkomen dat je toch niet gaat tennisen of padellen en al hebt gereserveerd. Je bent dan verplicht om jouw reservering uit de KNLTB Clubapp te verwijderen. Zo is de baan weer beschikbaar voor anderen om te reserveren.

Tennistrainingen

Er zijn jaarlijks twee mogelijkheden om deel te nemen aan tennistrainingen:

  • De voorjaarstraining (start midden maart)
  • De najaarstraining (start eind september)

Alle tennis- en combi-leden ontvangen voor de start van de trainingen een e-mail om zich in te schrijven voor de trainingen.

  • De kosten voor de senioren bedragen €125,- voor 10 trainingen.
  • De kosten voor de jegudleden beragen €60 voor 12 trainingen.

Padeltrainingen

Op dit moment bieden wij nog geen trainingen aan. Eerst willen wij zicht krijgen of er voldoende tijdsvakken beschikbaar zijn om trainingen te kunnen aanbieden én hier moet dan ook animo voor zijn. Dit evalueren wij medio juni 2024. 

Kantinedienst

Naast de contributie zijn seniorenleden (vanaf 18 jaar) een kantinedienst bijdrage verschuldigd ten bedrage van € 50,- (twee kantinediensten). Seniorenleden krijgen jaarlijks een oproep om zich online in te schrijven voor de kantinediensten. Per gedraaide kantinedienst krijg je € 25,- terug. 

Blijven kantinediensten open staan en heb jij nog niet jouw twee diensten gedraaid? Dan kan de horeca commissie beslissen om jou automatisch in te plannen.

Vanaf dat moment ben jij zelf verantwoordelijk voor deze dienst. Zorg er dus voor dat je jouw diensten al hebt ingepland op de momenten die jou het beste uitkomen. Dit voorkomt onnodig werk voor iedereen. 

Op de volgende pagina staat beschreven wat van jou wordt verwacht bij het draaien van een kantinedienst:

Wil je als lid met een introducé tennissen of padellen? 

Vul dan bij de reservering in de KNLTB Clubapp de namen en e-mailadressen van de introducees in. Het lid dat reserveert betaalt direct via iDEAL de introducé toeslag (€7,50 per introducé bij padel per uur en €5,00 per introducée bij tennis per uur).

Het is uiteraard niet toegestaan om een niet-lid/ introducé op de naam van een lid te laten spelen. Het bestuur zal passende maatregelen nemen als dit voorkomt.

Activiteiten

Gedurende het hele jaar worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk hierbij aan:

  • Toernooien
  • Competities
  • Mix-avonden op vrijdagavond
  • Jeugdactiviteiten