Zeer geslaagde 1e editie Peter Janssen Hyundai Cup

02 augustus 2020


Zeer geslaagde 1e editie Peter Janssen Hyundai Cup Een heerlijk zonnetje hing boven de tennisbanen van LTV de Grensmeppers. Waar maar liefst vijftig fanatieke spelers die vanuit Sittard tot Boshoven en uiteraard ook uit Stramproy kwamen, streden om de felbegeerde Davis Cup.

Een nieuwe opzet met tennissers van alle niveaus die uitkomen voor tien verschillende landen. Een prachtige mix tussen jong en oud, leden en niet leden en uiteraard sterspelers en gezelligheidsdeelnemers. Ondanks de hoge temperaturen ontbrak het niet aan fanatisme op het tennispark in Stramproy. In een spannende strijd met vele hoogstandjes ging Duitsland uiteindelijk met een miniem verschil met de Peter Janssen Hyundai Cup aan de haal. De Grieken eindigde op de tweede plaats en Zwitserland won het brons. De derde helft bokaal werd opgeëist door het Italiaanse team. Tennissend ging het helaas iets minder, maar dat werd na het sportieve gedeelte ruimschoots ingehaald. De winnaars gingen met leuke prijsjes aan de haal en de dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Bekijk hier alle foto's.

Nog geen lid en altijd nog eens je talenten op de tennisbaan willen tonen? Neem een proefles en kijk eens op de vernieuwde website www.grensmeppers.nl of voor meer informatie stuur een mailtje naar [email protected]

 

Nieuwscategorieën