Uitstekende 2de editie Peter Janssen Hyundai Cup

17 augustus 2021


Bij de tennisbanen van LTV de Grensmeppers, wachtte de organisatie op een 40-tal tennisliefhebbers vanuit Stramproy en omstreken. Die kwamen samen onder een zachte zon in de hoop de titelverdediger van de 1e editie (Duitsland) van de troon te stoten en de felbegeerde Davis Cup uit hun handen te ontfutselen. 


De opzet? Tennissers van alle niveaus die uitkomen voor negen verschillende landen. Een prachtige mix tussen jong en oud, leden en niet-leden en uiteraard sterspelers en gezelligheidsdeelnemers. Bij aankomst kregen alle deelnemers een goed gevulde goodiebag met een snack en cadeautjes van enkele sponsors. Daarna brak de strijd los. Fanatisme ten top op het tennispark in Stramproy! 

In veel spannende wedstrijden met vele hoogstandjes was Italie uiteindelijk het land dat de Peter Janssen Hyundai Cup uit handen kon nemen van titelverdediger Duitsland. Duitsland eindigde op de tweede plaats en Nederland won het brons.
De winnaars gingen met leuke prijzen aan de haal van onze hoofdsponsor en de dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue en een bijhorend feestavondje. Tot volgend jaar voor de 3de editie! 

Nieuwscategorieën