Rabo ClubSupport 2021

04 oktober 2021


Als club willen wij bij de tijd blijven. Daarom willen wij graag een grote tijdsklok plaatsen op ons Sportpark. Maar daar hebben we jullie hulp voor nodig.

Met de Rabo ClubSupport actie kunnen we namelijk als vereniging zijnde veel geld verdienen zonder er veel moeite voor te doen. Vorig jaar haalde we er bijna € 750,- mee op. Het kost slechts twee minuten van je tijd en je helpt de club er enorm mee.

Wat moeten jullie daarvoor doen?

Heb je een bankrekening lopen bij de Rabobank? Dan kun je gratis lid worden van de bank. Ben je nog geen lid? Meld je snel aan via https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden.  

Als lid van de Rabobank mag je een stem uitbrengen op 3 verenigingen naar keuze. Dus stem op de Grensmeppers en kijk binnenkort op een te gekke nieuwe tijdsklok. Stemmen kan van vanaf vandaag (4 oktober) tot en met 25 oktober 2021.

Stemmen kun je via de volgende link: https://www.rabo-clubsupport.nl/weerterland-en-cranendonck/stemmen. Nog makkelijker kun je stemmen door in te loggen op de Rabobank App!

Elke stem is geld waard! Vraag daarom ook aan vrienden en familieleden, die een bankrekening bij de Rabobank hebben, om lid te worden van de bank. Dan kunnen zij ook stemmen op onze vereniging.  Dus stem en zorg ervoor dat we straks weer bij de tijd zijn! 

Nieuwscategorieën