Padelbanen geopend

19 februari 2024


Padelbanen open!

Padel is populairder dan ooit en de snelst groeiende sport in Nederland. Het is een makkelijk te beoefenen sport door jong en oud. Het is vanaf nu ook mogelijk om deze sport beoefenen bij onze vereniging. 

Kom jij padellen bij de Grensmeppers?

Wij beschikken sinds kort over twee padelbanen. Je kan padellid of combi-lid (tennis & padel) worden van onze vereniging. Wij hanteren namelijk (nog) geen wachtlijst voor nieuwe leden.  Voor niet-leden is het ook mogelijk om een baan en padelrackets te huren bij de Grensmeppers. Dit kan wel alleen in de daluren van maandag tot en met vrijdag tot 18:30 uur en op zaterdag en zondag.

Padellen als teambuilding of bedrijfsuitje?

Dit is ook mogelijk bij onze vereniging. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van de kantine om bijvoorbeeld een presentatie te geven. Wil je graag deze ideale teambuildingsacitviteit organiseren bij ons? Neem dan contact op met de vereniging via [email protected].

Officiƫle opening in het voorjaar

Omdat er nog druk wordt gewerkt rondom de padelbanen (nieuw terras en beplanting) vindt de officiĆ«le opening van de twee nieuwe padelbanen pas in het voorjaar van 2024 plaats. 

Nieuwscategorieën