Nieuwsupdate 10 maart

10 maart 2021


Corona richtlijnen

Het kabinet heeft de landelijke maatregelen in strijd tegen het coronavirus wederom licht versoepeld. Vanaf dinsdag 16 maart gelden op ons sportpark de volgende richtlijnen:

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennisen met maximaal 4 personen op één baan (exclusief trainer). Dubbelen is dus weer toegestaan. Wel dient 1,5 meter afstand te worden gehouden tussen het andere koppel en je medespeler;
  • Jeugd en jong volwassenen t/m 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 afstand te houden;
  • Vanaf 21.00 uur geldt de avondklok. Zorg dus dat je om 21:00 uur thuis bent;
  • Er worden geen (officiële) wedstrijden zoals competities en toernooien gespeeld;
  • De kantine, douches en kleedkamers zijn gesloten;
  • Publiek is niet toegestaan.

Heb je nog vragen over de coronamaatregelen?  Ga dan eerst naar de website van de KNLTB door hieronder te klikken. Op deze site wordt al antwoord gegeven op veelgestelde vragen. 

Veel gestelde vragen - Website KNLTB

Algemene Ledenvergadering 2021

Jaarlijks vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in maart. Vanwege de geldende coronamaatregelen is besloten om de vergadering tot nader order uit te stellen. Jullie ontvangen een uitnodiging zodra het toegestaan is om een ledenvergadering te organiseren op ons sportpark.

Start tennistrainingen

De trainers zijn op dit moment bezig met het indelen van de voorjaarstrainingen. De indeling wordt binnenkort via de e-mail kenbaar gemaakt. De trainingen starten vanaf maandag 22 maart 2021. Dit is een week later dan eerder is gecommuniceerd. 

Nieuwscategorieën