Padelbanen, gaan ze er komen? Schrijf je nu in voor de aankoop van certificaten

18 november 2022


Padel is populairder dan ooit en de snelst groeiende sport in Nederland. Roojer tennissers zijn al lid geworden bij TC Boshoven en veel padelfans steken de grens over om op de camping in Kinrooi een balletje te padellen.  Op basis van de postieve reacties op de algemene ledenvergadering in mei dit jaar is verder gegaan met het voorbereiden van de komst van twee padelbanen op ons sportpark.  Het doel is om de banen gereed te hebben medio juni 2023

De grootste uitdaging voor onze vereniging is de financiering van de padelbanen en juist daar kunnen wij iedereen zijn hulp bij gebruiken.

Certificaten

Om de padelbanen te realiseren willen wij deels gebruik maken van certificaten. Een certificaat kost €500,- en je mag inschrijven voor meerdere certificaten. Ook niet-leden en bedrijven mogen inschrijven. De rentevergoeding bedraagt 3% meervoudig over de looptijd. De looptijd varieert van 1 tot en met 10 jaar (jaarlijks bepaald door loting). Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de bijgevoegde prospectus. Certificaten zijn een win-win situatie voor zowel de club als voor jezelf. Jij krijgt een goede vergoeding (3% rente, dit is hoger dan momenteel bij de bank) en de vereniging leent tegen een aantrekkelijk renteaanbod.

Inschrijven?

Het is mogelijk om je voor één of meerdere certificaten in te schrijven via een online formulier. Het online formulier kan je bereiken door op bijgaande link te klikken: 

 Heb je vragen over de certificaten of heb je tips voor de realisatie van de padelbanen?

Neem dan gerust contact op met ons via [email protected]

Prospectus ledencertificaat padelbanen LTV de Grensmeppers.pdf

Nieuwscategorieën